Review: Bluetooth Speaker Nude Audio Move Super M

Ongeveer een jaar geleden werd ik benaderd door GSMpunt om een review te schrijven voor een artikel naar keuze. Je weet wel: dé aanbieder van telefoonaccesoires zoals hoesjes, oordopjes etc. Ik koos toen voor de Review: Bluetooth Speaker Nude Audio Move S. Nu een jaar later werd me gevraagd weer een review te schrijven en koos ik voor het grotere broertje van de Nude S, namelijk de Nude M. Ik koos weer voor een bluetooth speaker omdat ik hem echt dagelijks gebruik. De kleine Nude S hangt aan mijn make-up spiegeltje in de slaapkamer en iedere morgen als ik mijn make up sta te doen connect ik hem met mijn iPhone en zet ik youtube aan.

Ik ben dus nog altijd super blij met mijn keuze van toen. Maar nu kreeg ik dus de gelegenheid om weer een artikel te testen, mijn voorkeur ging eigenlijk gelijk uit naar de Nude Move Super M. De speaker wordt geleverd in een mooi doosje met daarin een hardcase box die het geheel een luxe uitstraling geeft.

Nude M verpakking

Jammer dat de hardcase box uit 2 losse delen bestaat die niet vastklikken waardoor je eigenlijk niks aan het doosje hebt en deze gelijk de prullenbak in kan. Aan het speakertje zit net als bij de Nude S een handig koortje waardoor je hem overal aan op kan hangen.

Nude M en broertje Nude S

Wat gelijk opvalt is dat er zowel aan de voor en achterkant een speaker zit. Ik ben dan ook van mening dat deze speaker het beste klinkt wanneer je hem op een vlak oppervlak hebt staan of als je hem ophangt en de speaker geen oppervlakken raakt. Wanneer je hem ophangt aan een haakje aan de muur dan hangt er altijd een zijde tegen de muur waardoor het geluid niet optimaal is.

Nude M

Wanneer je de speaker juist hebt neergezet of hebt opgehangen connect je hem heel makkelijk met je device. Net zoals de Nude S kan dit Android, Apple of Windows zijn, het werkt allemaal prima en even makkelijk. Nude M connectedHet geluid uit de box is mooi vol en heeft meer bas dan het kleinere speakertje. Hij kan ook harder wat het geschikter maakt voor feestjes. Ik ben gauw tevreden en ook weer super blij met deze speaker. Een leuke feature is dat deze speaker spatwater dicht is. Dit maakt hem geschikt voor in de badkamer of voor aan het zwembad! De batterij gaat zoals als beloofd super lang mee (een uur of 8), en je kan je box een paar meter van je afspeelpunt houden hoewel ik het zelf het beste vind werken als je de twee gewoon bij elkaar houdt.

Bij GSMpunt kan je de Nude Audio Move Super M nu kopen voor slechts EUR 39,95 en dat vind ik hem ook waard. Een klein prijsje voor een klein en leuk speakertje. Vergelijk hem daarom ook niet met speakers van meer dan EUR 100 van bijvoorbeeld Bose of JBL. Dan merk je wel een kwaliteitsverschil. Maar wil je niet de hoofdprijs uitgeven en een leuke bleutooth speaker voor mee op vakantie, mee naar het park, muziek luisteren tijdens het douchen of gewoon voor overal in huis dan is dit een hele leuke.

Volg jij mickeytalks al? Klik op onderstaande Social media om Mickey te volgen!

Facebook

• Twitter

• Instagram

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: