Review: Iphone 5s hoesje

Nog niet zo lang geleden organiseerde ik met telefoonhoesjestore.nl een super leuke winactie om het 1-jarig bestaan van Mickeytalks.nl te vieren. De winactie is inmiddels achter de rug en de gelukkige winnaar bekend. Jolanda won een waardebon t.w.v. 20 euro om te besteden aan een leuk nieuw telefoonhoesje. Ik ben heel erg benieuwd welke ze gaat kiezen, want keuze is er genoeg!Review: Iphone 5s hoesje

Telefoonhoesjestore heeft allerlei gsm hoesjes en omdat het mijn verjaardag was mocht ik er ook een uitzoeken om te reviewen! Ik had een heel saai transparant siliconen hoesje die ik ooit op de markt had gekocht. De hoesjes die ze in de telefoonwinkels aanbieden vind ik namelijk altijd veel te duur. Een goed alternatief is dus de webshop van Telefoonhoesjestore.

Ik zelf houd niet van flipcovers of bookstyle hoesjes. Ik wil niet eerst een flapje open hoeven te doen, in hardcases en bumpers heb ik niet veel vertrouwen dus ik ging weer voor een siliconen hoesje. Ik was eigenlijk bang dat er niet veel keuze zou zijn in Iphone 5s siliconen hoesjes, maar tot mijn verrassing was er meer dan genoeg keuze!

Na lang twijfelen ben ik uiteindelijk voor het “Be Free” hoesje gegaan. Misschien wel om een heel stomme reden, maar de vogeltjes op het hoesje doen me denken aan de tatoeage op mijn pols. Ik heb een 3 kleine zwaluwen op mijn pols staan. Deze herinneren mij eraan dat ik dingen niet altijd in de hand heb en soms dingen moet los laten. Dat je het leven niet te serieus moet nemen en dat ik vertrouwen in mezelf moet hebben. Dit hoesje vond ik daar mooi bij aansluiten. Gezien ik een soort van vergroeid ben met mijn telefoon heb ik een extra herinnering en motivatie!

Het hoesje past prima om de telefoon heen en er valt om eerlijk te zijn nu niet heel veel over te schrijven. Hij doet wat een hoesje moet doen; hij beschermt mijn telefoon. Het enige minpuntje vind ik dat je een randje rondom voelt en ziet. Dat verraadt een beetje dat het hoesje misschien niet heel duur was. Maar ik geef liever ook niet te veel geld uit aan een hoesje, want dan kan ik nog eens wisselen! En de hoesjes op telefoonhoesjestore.nl zijn absoluut betaalbaar! Wat mij betreft alsnog een aanrader dus!

Volg jij mickeytalks al? Klik op onderstaande Social media om Mickey te volgen!

Facebook

• Twitter

• Instagram

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: