Review: Nepal Boots van Toms

Brrr wat wordt het alweer koud buiten! Gelukkig heb ik heerlijk warme schoenen gescoord, die mijn voetjes deze winter lekker warm houden! Lees hier over mijn nieuwste aanwinst!

Ik volg Toms al een tijdje via Facebook en blijf zo op de hoogte van de nieuwste schoenenmode (volgens Toms dan). Het mooie van Toms vind ik, is dat ze bij ieder paar dat ze verkopen ook een paar weggeven aan kansarme mensen. En niet alleen schoenen, maar ook helpen zij met gezichtsvermogen, water en een veilige geboorte.

Toms is opgericht door een meneer Blake Mycoskie die een mijn inziens briljant bedrijfsidee heeft opgezet. Want Toms is geen filantropische instelling, sterker nog het is een bedrijf met een winstoogmerk. Ik vraag mij dus af, als Blake het kan (winst maken en teruggeven aan de wereld), waarom doen we dit dan allemaal niet?

Hoe dan ook, ik zag de Nepal Boots voorbij komen en was op slag verliefd! Ik heb deze stoere boots online besteld. Voordat ik ze bestelde heb ik via facebook nog even contact gehad met een medewerkster van Toms om me te laten adviseren over de maat. Ze verkopen Toms namelijk per halve maat! Ik heb soms 38 en soms 39 dus wilde ik 38,5 bestellen, de aardige medewerkster gaf aan dat dat een goed idee was omdat de Toms nog weleens uitlopen.

toms 3toms 2

Ik heb ze meteen besteld en had ze de volgende dag al in huis! Nou ja ik heb ze op mijn werk laten afleveren. Waar overigens niet iedereen zo enthousiast was over mijn keuze. Een collega vroeg of het sloffen waren en een ander vond ze libido verlagend….

Nou ik vind ze toevallig nog steeds heel tof! Ze zitten heerlijk en zijn lekker warm (door een heerlijk zachte teddy-achtige voering). Het enige nadeel is dat ik ze lastig aankrijg. Maar dat komt waarschijnlijk door mijn hoge wreef. Met een lange schoenlepel gaat het al makkelijker!

toms 1

Wat vinden jullie er van?

Volg jij mickeytalks al? Klik op onderstaande Social media om Mickey te volgen!

Facebook
• Twitter
• Instagram

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

2 Comments

 • lisa
  3 januari 2016 12:12

  Ik heb deze schoenen ook gekocht in het bruin. Ze zijn super leuk! Wel zitten ze een beetje tegen mn teen, lopen ze inderdaad nog uit?

  • Mickey
   5 januari 2016 14:59

   Hoi Lisa!! Ja ze lopen nog een beetje uit… hoewel meer in de breedte dan in de lengte denk ik hoor…. 🙂

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: