Rik tussen de (Weste)lakens

Lieve Rik

Ik moet heel eerlijk zijn, het nieuws volg ik niet dagelijks. Daar word ik namelijk depressief van. Ik scan meestal nu.nl en dan geloof ik het wel. Ook Wie is de Mol heb ik dit jaar niet gevolgd. Ik heb de hele heisa nooit zo begrepen. Begrijp me niet verkeerd, ik heb het vorig jaar met veel plezier gevolgd, maar ik blijf er niet voor thuis zullen we maar zeggen.

Dus toen ik je afgelopen vrijdag voorbij zag komen bij RTL Late Night, en ik je voor het eerst niet over Ebola hoorde praten in een stijf pak, begon ik een beetje te kwijlen. O my god, kijk deze Rik eens ontspannen charmant zitten te zijn. Ik wist het zeker, Rik wordt mijn volgende flirt. Dus ik ga even dezelfde punten langs als bij Dave: de klik, leeftijd en carrière.

Laten we beginnen met je leeftijd. Uit betrouwbare bron (wikipedia) heb ik begrepen dat je 43 jaar bent. Dat is slechts 14 jaar ouder dan dat ik ben. Normaal gesproken trek ik de streep bij een maximaal verschil van 10 jaar maar in jouw geval wil ik best een uitzondering maken want laten we eerlijk zijn, je kan best door voor 39. En zeg nou zelf Rik, welke 40+ man wil nu niet met een 29-jarige stoot aan zijn arm rond paraderen?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Die carrière van je zit volgens mij ook wel snor. Als mensen dan toch moeten horen wat voor een ellende het is op deze aardbol, dan liever van die man met dat goede haar en die sexy ogen.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Die carrière van je zit volgens mij ook wel snor. Dat je nieuwslezer bent wil zeggen dat je over een goed stel hersenen en charisma beschikt. Als mensen dan toch moeten horen wat voor een ellende het is op deze aardbol, dan liever van die man met dat goede haar en die sexy ogen. En daarbij kan je me nog het een en ander bij brengen over de wereldproblematiek, wellicht wordt mijn blog dan ook interessant voor intellectuelen.

Dan komen we bij het laatste punt: de klik. Ik verwachtte natuurlijk helemaal geen problemen op dit vlak want hallo ik ben grappig, slim, sexy en ga zo maar door. The complete package. Dus moet je je voorstellen hoe ik me voelde toen ik erachter kwam dat je helemaal niet op zoek bent naar een grappige, slimme en sexy vrouw. Hier had ik van te voren niet bij stil gestaan….. Ik bedoel met Geer en Goor als stereotypen op TV, ga je er eigenlijk niet meer van uit dat de sexy nieuwslezer van de NOS ook wel eens op mannen zou kunnen vallen.

Dus pech voor mij, maar wat een aanwinst voor Gay-Nederland! Ik trek me even terug en voel me net zoals toen Rickey Martin uit de kast kwam (zou het aan de naam liggen?!) Maar lieve Rik trek je niks aan van mijn gejank, je bent tenslotte uitgeroepen tot hét nieuwe sekssymbool van Nederland en winnaar van Wie is de Mol 2015. You go girl!!

X0X0 Mickey

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

2 Comments

 • Merel
  8 maart 2015 15:13

  Heerlijke flirt weer Mickey! Ik kan niet wachten tot de volgende! X

 • TB
  12 maart 2015 11:11

  dus deze Rik speelt niet voor jou team, zeg je???

  dat biedt perspectieven 🙂
  iets met klik leeft en carrière toch? zal ns zien wat mijn kansen zijn.

  keep you posted mickey

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: