Ron Beton Vlaar

Lieve Ron,

Het werd eens tijd dat ik met een sportman zou flirten. Zeker nu ik zelf zo druk bezig ben met sporten en de gezondheidsfreak uithangen. En als ik dan toch mag kiezen, dan kies ik voor jou Ron. Ik roep het wel vaker, ik wil een echte vent, een grote sterke man! Er is me van afgelopen WK niet veel bijgebleven, maar jouw gespierde benen en brede schouders staan me in het geheugen gegrift. Jij bent (en dit bedoel ik heel liefkozend) het holbewoner-type dat ik zoek. Ze noemen je niet voor niets Ron Beton toch?

(En over die strafschop hebben we het gewoon niet goed?)

Ron Vlaar

“Ik denk dat ik wel een goede voetbalvrouw zou zijn. Geen zorgen hoor, ik ben niet de nieuwe Sylvie of Yolanthe. Pfffff het lijkt me heel vermoeiend om die vrouwen te zijn. Ik blijf gewoon Mickey.”

 

 

Als centrale verdediger is het mede jouw taak om de bal niet over de doellijn te laten gaan. Als blogster en professioneel flirtster is het mijn taak om de grenzen op te zoeken. Om even in voetbaltermen te blijven zie ik mezelf meer als een spits. Ik heb een doel, en dat is mijn bal in jouw doel te schoppen. Dat zet ons recht tegenover elkaar Ron. En dat is een fijn uitzicht!!

We zijn uit hetzelfde bouwjaar jij en ik, en ook nog eens uit dezelfde omgeving! Gek dus eigenlijk dat we elkaar nooit zijn tegengekomen. Ik bedoel ik als spits en jij als verdediger zouden vaak eye to eye moeten staan toch? Ik zou keihard op je af komen rennen en waarschijnlijk zou jij me dan keihard onderuithalen. Klinkt niet heel romantisch vind je? Ow nou in mijn hoofd stonden we ook niet in een stadion maar ergens in het bos of op de heide ofzo. Rollenbollen in het veld leek me wel wat…..

Ik denk dat ik wel een goede voetbalvrouw zou zijn. Geen zorgen hoor, ik ben niet de nieuwe Sylvie of Yolanthe. Pfffff het lijkt me heel vermoeiend om die vrouwen te zijn. Ik blijf gewoon Mickey. Geen mega-slank-super-model-met-te-witte-prodent-tanden-die-de-hele-dag-met-haar-kop-op-tv-wil. Nee gewoon dat meisje uit Noord-Holland die normaal al gek genoeg vindt. Ik hoef geen dure auto’s of dure spullen of mega villa’s. Ik ben nu ook al gelukkig zonder die spullen. Ik ben alleen op zoek naar een beetje liefde….

Ik las vandaag dat je je contract bij Aston Villa niet verlengd? Zullen we een Italiaanse club voor je zoeken? Daar zie ik mezelf wel een tijdje wonen. En Italiaans leren staat nog op mijn bucketlist. Gezien je twee superschattige kindjes in Nederland hebt, verwacht ik dat we hier ook nog wel vaak te vinden zijn. Dat komt goed uit, want ik hou toch wel veel van ons kleine kikkerlandje en hou er van om tijd met familie en vrienden door te brengen.

Oké Ron ik heb mijn punt wel gemaakt denk ik. Wat zeg je ervan? Flirt je gezellig terug? Ik hoorde van de week dat je aankomende week in het AZ stadion te vinden bent voor een besloten training van Oranje.  Nu wil het zo zijn dat ik echt op een steenworp afstand van het AZ stadion te vinden ben…… Wat zeg je ervan? Zal ik je op komen halen? Dan gaan we gezellig wat eten……… Bij de Italiaan om alvast in de stemming te komen!

XOXO Mickey

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

4 Comments

 • kiko
  7 juni 2015 21:39

  Top blog, weer lekker vlot geschreven. Persoonlijk denk ik dat het type Ron perfect bij je past; type ruwe bolster, blanke pit past denk ik het beste bij je. Effe verstoppen in het stadion van de week ????

 • Mickey
  7 juni 2015 21:47

  Dank je wel!! Ik ga me inderdaad maar in het AZ stadion verstoppen denk ik!! 😉

 • Merel
  9 juni 2015 20:55

  Als ie nu niet in je armen valt weet ik het ook niet meer Mickey! Maar hij is toch getrouwd of heb ik het mis? X

 • Mickey
  10 juni 2015 11:37

  @Merel naar mijn weten is hij in 2012 gescheiden 😉

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: