Rot op #1

Een vriendinnetje van mij heeft een heel positief blog en deelt 1 x per week haar geluksmomentjes. Ik vind het zelf heel leuk om te lezen, zij apprecieert op deze manier ook de kleine dingen in het leven. Ik ben daarentegen afgestudeerd zeiksnor en vind niks heerlijkers dan af en toe lekker alles en iedereen af te zeiken. Vandaar dat ik de tegenhanger van alle happy blogs introduceer: Rot op.

Borsato

Ik word schijtziek van dat nummer “Mooi” van Borsato. Ik kan er niks aan doen maar toen ik hem vanochtend weer op de radio hoorde wilde ik gewoon ergens tegenaan schoppen. Rot op met je herrie.

The Voice

Ik ben een echte Anouk fan. Ik vind het een tof wijf en een te gekke zangeres. Maar ik kan haar niet hebben in de voice. Ze is altijd maar chagrijnig, kan niks leuks zeggen en de communicatie met de rest van de jury en de presentatoren voelt mega akward. Anouk kap alsjeblieft met de Voice. Rot op, als ik gemekker wil horen koop ik wel een geit.rot op #1

Tinder

Tijdens een tindersessie had ik een match en werd ik aangesproken door ene Bram. Bram vroeg vrijwel meteen of ik zin had in seks. Ik antwoorde of hij zin had in een relatie, trouwen en gezin….. Ik word zo moe van die idioten die denken dat alle vrouwen op tinder met een natte poes zitten te wachten op dit soort berichten. Rot op, ga lekker naar de dames van plezier, laat mij met rust.

Jelmer de Boer

Ik las gisteravond het bericht dat Jelmer een vrouw heeft gevonden voor zijn vriendenweekendje. Nu neem ik even aan dat ik het niet ben geworden omdat ik niks van hem heb gehoord. Geen afwijzing geen berichtje, tweetje niks. Rot op, ik zal nog eens een blog aan die gast wijden.

Buurman

Mijn onderbuurman vind het leuk om tot midden in de nacht keihard muziek te luisteren. En alsof dat nog niet genoeg is, zet ie dat kolére nummer van Borsato op. Rot op

Volg jij mickeytalks al? Klik op onderstaande Social media om Mickey te volgen!

Facebook
• Twitter
• Instagram

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

8 Comments

 • kiko
  14 december 2015 20:31

  ????

 • Frank
  14 december 2015 20:36

  Eens…

 • Mariska
  14 december 2015 21:05

  Geweldig dit. Of is dat te positief?

 • Tacha
  14 december 2015 21:28

  Geweldig gewoon ????
  Laat die rot op-blogs maar komen!

 • Eric
  14 december 2015 21:32

  HahahaHahaha ????????????

 • Sophie
  14 december 2015 22:36

  Hahaha heerlijk Mickey! Trots op jou!

 • Sabine
  15 december 2015 01:59

  Hahaha ohh heerlijk dit! Benieuwd naar deel 2!

 • TB
  15 december 2015 18:31

  Ik stel een item voor om te bespreken in de rot op blogs:
  The Lord of the Rings

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: