Rot op #2

Het bleek een bescheiden succesje, mijn frustratie blogje van vorige week. Niet alleen is het heerlijk om frustraties en irritaties van me af te schrijven, mensen vinden andermans misère leuk om te lezen. Dus hierbij mijn frustraties van afgelopen week.

Buitenkoelkast
Ik vierde afgelopen week mijn verjaardag. Ik ben 24 december jarig, niet de meest makkelijke datum van het jaar. Het enige voordeel is dat ik de drankvoorraad altijd buiten kan bewaren, ik heb namelijk een klein tafelmodel koelkastje. Is het gewoon fucking 12 graden in december! What the hell?!! Rot op met je opwarming van de aarde! Kom op met die sneeuw en vrieskou.

30
Ja oké ik ben dus bijna 30. Dat vind ik zelf al een big issue. Als het aan mij lag bleef ik nog een paar jaar 2rot op #29. Op een of andere manier snappen mensen dat niet en moet ik uitleggen waarom ik dat een issue vind. Nou ik zal het je vertellen, ik had zelf ook niet bedacht dat ik op mijn 30ste single zou zijn. En geloof mij nou maar, ik ben niet ongelukkig of zielig of eenzaam. Maar ik realiseer me ook dat ik niet forever young blijf en dat de klok blijft tikken. En ja ik weet ook wel dat het allemaal vanzelf ‘goedkomt’. Maar rot allemaal even op met je vragen waarom 30 worden een issue is. Dat is het gewoon!

Puist
Ik ben gezegend met een redelijk goede huid. Heb weinig last van puistjes, pukkels of onregelmatigheden. Maar dat zal je net zien. Vier je een feestje en wil je er op je best uitzien komt er puist op je kin opzetten die voelt alsof ie de grootte heeft van een golfbal. Sjezus heb ik weer. Thank god for make-up maar rot op met die ellendige puist.

Tinder
Ja ik had weer een pareltje te pakken hoor. Een tijdje terug had ik een match met een gozer en wisselden we telefoonnummers uit. We appten wat heen en weer maar al gauw bleek meneer op 1 ding uit te zijn. Hij wilde daten om gezellig samen in bed te belanden. Tja op zich niks mis mee, maar niet mijn uitgangspunt. Ik wil daten om iemand te leren kennen, misschien weer eens verliefd te worden. Nou daar had ie geen tijd voor. Prima, end of conversation. Stuurt ie nu dus opeens een weer appje, hoe het met me gaat en dat ie mijn verjaardag graag met me wil vieren. Als ik vervolgens weer aangeef wat de voorwaarden zijn, haakt ie weer af. Wat is er toch mis met de mannen van tegenwoordig? Godnondeju, in plaats van een vluchtertje zou je mij (een zelfbenoemd lekker wijf) iedere nacht in je bed kunnen hebben! Wil je alleen seks?! Ga even lekker naar de Rosse buurt, maar rot alsjeblieft op met je appjes.

Vogels
Ondanks dat ik er 3 op mijn pols heb staan, heb ik een schijthekel aan vogels. Kraaien, duiven, meeuwen, eksters. Ik vind ze allemaal verschrikkelijk. En al helemaal als ze mijn auto onderkakken. Rot op! Kak die minkukels die ik als tindermatch heb in godsnaam onder.

Volg jij mickeytalks al? Klik op onderstaande Social media om Mickey te volgen!

Facebook
• Twitter
• Instagram

 

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

1 Comment

  • kiko
    23 december 2015 07:37

    ???? je hebt jezelf weer overtroffen!

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: