Rot op #3

Ja hier is hier weer!! De tegenhanger van alle happyblogs en happymoments! Mijn eigen afzeik blog!

De zondagsboodschapper

Sinds een tijdje zijn bij ons de supermarkten ook op zondag open. Heerlijk vind ik dat! Dan hoef ik zaterdag niet die drukke winkel in, maar kan ik zondag op mijn gemak even mijn boodschapjes halen. Althans, dat dacht ik…. Want blijkbaar ben ik niet de enige die op zijn “gemak” boodschappen doet op zondag. Ken je de zondagsrijder? Die doen ook boodschappen op zondag. Boodschappen doen is niet persé mijn hobby. Dus ik maak een lijstje, pak een mandje, loop mijn route, pleur alles in het mandje, reken af en weg ben ik weer. Maar de zondagsboodschapper gaat dus zonder plan naar de supermarkt. Dwaalt daar een beetje rond, staat minuten voor het schap te turen naar verschillende producten alsof ze het voor het eerst zien en ja ze staan en lopen de HELE TIJD in de weg. ROT OP!!! Ik wil gewoon in 10 minuten mijn boodschappen kunnen doen!! Ik vind mezelf geen agressief typje maar deze mensen wil ik echt de winkel uitschoppen.Rot op #3

De Youtube reclames

Ik ben gek op Youtube. Heerlijk muziek luisteren of onzinfilmpjes kijken. Nu zijn we inmiddels wel gewend aan de (meestal toch al wel irritante) reclameblokken. Maar ze kunnen ook te ver gaan. Want als ik net weer in een deprimerende playlist zit en ongeveer om het nummer komt een 17 seconden lange reclame voorbij van een of andere achterlijke nieuwe band die een vreselijke rotherrie produceert, die dan helemaal de shit moet zijn, word ik toch wel lichtelijk geïrriteerd. ROT OP MET DIE KL*TE RECLAME!!

Rentes

Ik zit bij de Rabobank, maar volgens mij maakt het geen flaus aus bij welke bank je zit. In mijn Rabo App krijg ik soms berichtjes in mijn inbox van de bank. Ze willen me dan informeren over renteverlagingen. Ja de rente op mijn spaarrekening is nu van 0,6% verlaagt naar 0,5%….. GAAT HET NIET MET JE?! 0,5%?! Dat zou betekenen dat als ik 10.000 euro op de bank heb staan, ik 50 euro per jaar aan rente vang! In mijn geval heb ik geeneens 10.000 euro op de bank…. Dus dan kan je wel raden hoeveel rente ik ongeveer ontvang. Weet je wat jullie kunnen doen met je zogenaamde rente?! Steek het ergens! Rot op.

Mr. Het godsgeschenk aan vrouwen

Ja hoor meneer appte me weer. Op valentijnsdag kreeg ik: Happy Valentine! En van de week met Pasen kreeg ik: Fijne Pasen! Ik kon me deze keer niet inhouden en vroeg of ie soms zijn black book aan het doorbladeren was. Nee hoor hij was met zijn oma in de stad waar ik woon en moest aan me denken. Maar als ik zin had was ik wel welkom om langs te komen! Jaja om zeker weer pannenkoeken te bakken?! Rot op.

Volg jij mickeytalks al? Klik op onderstaande Social media om Mickey te volgen!

Facebook

• Twitter

• Instagram

 

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

1 Comment

  • Peter Ijsland
    29 maart 2016 13:06

    Rot op met je k*t blog. Als ik graag een afzeikblog wil lezen dan ga ik wel naar PVV.nl of zoiets. Afzeiken kan toch iedereen dat is toch geen moeite. Doe er maar eens iets aan! Zeikwijf!

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: