Rot op #4

Ja hier is hier weer!! De tegenhanger van alle happyblogs en happymoments! Mijn eigen afzeik blog! En deze keer een speciale editie! Deze is speciaal voor Peter Ijsland. Kennen jullie hem nog niet? Peter had mijn blog Rot op #3 gelezen en had speciaal een reactie achter gelaten:

“Rot op met je k*t blog. Als ik graag een afzeikblog wil lezen dan ga ik wel naar PVV.nl of zoiets. Afzeiken kan toch iedereen dat is toch geen moeite. Doe er maar eens iets aan! Zeikwijf!”

Lieve Peter,

Allereerst bedankt voor het achterlaten van je berichtje. Het feit dat je de tijd en moeite hebt genomen om het te lezen en dan ook nog je mening te geven waardeer ik enorm. En ik neem je advies ook graag ter harte, ik moet er ook iets aan doen! Je hebt helemaal gelijk!

En je hebt ook gelijk dat je me een zeikwijf noemt. Ik zal het niet ontkennen. Ik ben namelijk niet het type dat thuis een happy jar heeft staan en geluksmomentjes verzamelt. Ik vind het heerlijk om te zeiken en zeuren op zaken. Maar Peter toch, zelf kan je er ook wat van! Zeiken op een afzeikblog over dat de schrijfster een zeikwijf is…

Het lijkt erop dat jij er nog wel beter in bent dan ik. Ik wil je dan ook graag een podium bieden. Het lijkt namelijk wel dat jij over alles wel wat te zeiken hebt. Ik bedoel zo’n azijnpisser als jij moet toch bakken met inspiratie hebben?

O wacht…. Nee toch niet. Rot lekker op met je eigen gezeik. Als je dit zo’n dom blog vindt dan lees je het toch lekker niet?! Ik kan er ook niks aan doen dat je nog bij je moeder op zolder woont en niks beters te doen hebt dan het internet afstruinen om als een soort hooligan onder een domme schuilnaam berichtjes achter te laten. Ga zelf eens wat doen met je leven, start je eigen blog, wordt lid van de PVV (daar lijk je fan van te zijn), maak een statement met je haar, neem een hobby. I don’t care… maar Rot op van mijn blog.

XOXO Mickey

Volg jij mickeytalks al? Klik op onderstaande Social media om Mickey te volgen!

Facebook

• Twitter

• Instagram

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

5 Comments

 • Susan
  25 april 2016 14:41

  Hihi! Heel goed Mickey. Je bepaalt zelf wat je op je blog wilt zetten en ik vind het ook heerlijk om af en toe lekker te klagen.
  Soms zie je dingen die je gewoon moet delen, omdat ze zó stom zijn. Ga vooral door. Ik geniet ervan;).

  • Mickey
   2 mei 2016 12:09

   Dank je Susan! Ik blijf ze zeker schrijven 🙂

 • kiko
  26 april 2016 19:19

  ???????? zo is het Mickey; opzouten met dat gepijpzeik.

 • Peter Ijsland
  2 mei 2016 12:55

  Hoi Mickey,

  Graag gedaan. Ik hoop dat je wat met mijn adviezen kunt. Je hoeft ook geen geluksmomentjes te verzamelen hoor maar om zoveel nadruk te leggen op alle negatieve dingen die je tegenkomt en er over te bloggen zal je niet helpen. Daarom bied ik je bij deze ook een nieuwe link aan waar je mogelijk meer aan hebt. http://omdenken.nl/ Ik dank je voor de aanbieding om ook lekker mee te zeiken maar nee bedankt. Dat heb ik al meer dan genoeg gedaan. Verder vind ik het een veroordelend en een vreemde aanname om mij weg te zetten als een persoon die op een zolder bij zijn ouders woont en niks anders te doen heeft. Ik ga ook niet verder in op deze ‘jij bak’. Dat ik anoniem reageer is toch ook niet gek. Er zijn meer anonieme reacties hier te lezen maar dat vind je ook geen probleem. De link van de pvv heb ik er bij wijze van cynisme in gezet omdat deze partij graag zeikt over van alles en nog wat maar weinig constructieve oplossingen biedt.

  Ik wil je graag danken voor je uitgebreide reactie en ik vind het ook leuk om te lezen dat je tijd en aandacht schenkt aan de reacties op je blog ongeacht of ze positief of negatief zijn.

  Kusjes,
  Peter

  • Mickey
   2 mei 2016 20:54

   Blijk je toch bijna lief Peter! Ik ben vrij bekend met omdenken, maar bedankt voor de tip! Ik heb er ook nog 1 voor jou 🙂 Neem niet alles zo serieus, dat doe ik ook niet! En tuurlijk zit je niet op een zolderkamer bij je moeder, net zoals ik geen zeikwijf ben. We komen er wel uit jij en ik ????

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: