Serenade aan Douwe Bob

Lieve Douwe,

Douwe Bob

“Mysterieuze blik, Elvis achtig haar, fantastische stem, lang, je kan er eigenlijk niet om heen. Je bent gewoon een lekker ding.”

 

Het mooiste liefdesliedje van het moment ‘hold me’ zing jij samen met Anouk. Iedere keer als ik het hoor doe ik mijn ogen dicht en stel ik mij voor dat je het voor mij zingt. Dan blère ik over Anouk heen en zing ik mijn serenade aan jou. En dit dan op onze bruiloft uiteraard. Jij staat aan het altaar met je gitaar en ik sta aan de andere kant van de ruimte. En bij de zin: “I would run like a fool, just to be by your side” ren ik dan naar je toe, ja in mijn trouwjurk. Sprookjesachtig toch? Ach ja een mens mag dromen……

Laten we voor we überhaupt aan een huwelijk beginnen eerst een relatie opbouwen, of nee eerst daten, oké oké eerst flirten dan maar. Geen probleem hoor Douwe, want je bent nogal een verschijning. Mysterieuze blik, Elvis achtig haar, fantastische stem, lang, je kan er eigenlijk niet om heen. Je bent gewoon een lekker ding.

Oké leeftijd is misschien nog wel een dingetje. Je bent nog maar 22 jaar. Ik zal daar verder geen probleem van maken hoor. Zoals mijn vrienden zouden zeggen “Voel je niks van”. Daarbij lijk je me redelijk volwassen voor je leeftijd. Dat is althans de indruk die ik krijg als ik naar interviews van je luister.

Je gaat lekker met je carrière! Je nieuwe album is net uit en voor de rest van het jaar tour je lekker door Nederland. Het is je gegund hoor, je hebt laten zien in de beste singer songwriter van Nederland dat je ook daadwerkelijk de beste singer songwriter van Nederland bent. Laat ik daar nou net een zwak voor hebben, en al helemaal voor mannen met een gitaar.

Ik doe zelf ook een poging om te leren op een gitaar te spelen. Tot nu toe komt er af en toe geluid uit. Ik ben geen natuurtalent helaas. Misschien kan jij me daarbij helpen. Het staat tenslotte op mijn bucketlist: bespelen van een instrument. En gezien ik van plan ben op zijn minst 80 te worden heb je nog 50 jaar om het me te leren. En zie je het al voor je? Wij samen op de gitaar? Dan maken we de mooiste liefdesliedjes samen en hoef ik Anouk niet meer te overstemmen. Misschien kan Anouk dan op onze bruiloft zingen….

XoXo Mickey

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: