Sollicitatie voor de functie: vriendin van Jelmer de Boer

Lieve Jelmer,

Ik heb misschien een tijdje onder een steen gelegen maar ik kwam vandaag voor het eerst pas jouw blog tegen. (voor de anderen die onder een steen hebben gelegen, lees hier Jelmers blog) Ik ben nog niet heel erg bekend in blogland dus weet niet hoe groot jouw hotshot-gehalte is in de blog hierarchie. Ikzelf sta onderaan de ladder, kijk omhoog en kan de eerste trede niet eens bereiken, maar dat geheel terzijde.Jelmer de boer

Ik kwam een vacature tegen in je laatste blog. Een vacature voor vriendin op je volgende vriendenweekendje. Wat een geniaal idee dacht ik, dit had ik moeten bedenken. Ik had namelijk laatst ook een vriendenweekend ik was ook weer de enige single. Gelukkig gingen we niet tandemfietsen.

Over het algemeen ben ik niet zo’n held in solliciteren, maar deze durf ik wel aan. Ik heb even door je blog gebladerd en moest om de meeste artikelen wel lachen. Je hebt een grote bek, ik ook. Vind ik leuk. Ik heb nog niet de tijd genomen om je blog van voor tot achter te lezen, maar de eerste indruk is goed en die telt vaak toch?

Je beschrijft jezelf al bijzonder onsympathiek, narcistisch en sociaal beperkt…. Misschien niet de eerste de beste eigenschappen die ik zoek in mijn aanstaande partner maar ach als het voor een weekendje is, dan moet ik dat best volhouden. Ik heb namelijk die foto van je gezien met schort aan….. dat slap gelul neem ik dan wel op de koop toe.

O shit nu vergeet ik mezelf te verkopen…. Ja, ik zei toch al dat ik niet goed was in solliciteren?! Kijk ik weet niet op wat voor soort types je doorgaans valt, maar ik kan er volgens mij best mee door. Gewoon normaal postuur, niet te dun, niet te dik. Ben over het algemeen best aardig en gezellig op vriendenweekendjes. Ik heb wel een dubbele persoonlijkheid… moet je wel tegen kunnen. Maar de meeste vrouwen hebben meerdere persoonlijkheden, dan valt 2 nog wel mee denk ik.

O en heb je hier al aan gedacht? Jij schrijft in een blog een oproepje voor een potentiele vriendin voor een vriendenweekendje. Ik reageer. We worden halsoverkop verliefd. De media pikt dit op. Onze blogs gaan viral en voor je het weet produceert Linda de Mol haar nieuwste kaskraker gebaseerd op ons liefdesverhaal. Plausibel toch?

Nou Jelmer ik hoor het wel, ik hou 20-22 mei 2016 in iedergeval voor je vrij!

XOXO Mickey

Volg jij mickeytalks al? Klik op onderstaande Social media om Mickey te volgen!

Facebook

• Twitter

• Instagram

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: