Tygo! Daten?

Lieve Tygo,

Tygo Gernandt

“Oké Tygo is misschien een rokkenjager en houdt van vrouwelijk schoon, maar hé hij jaagt tenminste nog!”

 

Volgens mij doe jij het wel goed bij de Nederlandse vrouwen. Misschien niet als de ideale schoonzoon, want dan zien we allemaal liever iemand met een braver imago als Barry Atsma ofzo. Jij staat denk ik meer bekend als iemand die de grenzen opzoekt, een losbol, een womanizer. Maar wij vrouwen houden van de zogenaamde Bad Boy. Reden genoeg voor mij om met je te flirten.

Ik zal het maar gelijk bekennen, ik ken vrij weinig van je werk. Ik ben geen fan van de Nederlandse film. Ik ben ook niet persé anti, maar kies gewoon sneller een andere film. Ik hoop niet dat je dat tegen me zal gebruiken. En ik beloof je, als we gaan daten ga ik ze allemaal kijken. Bij voorkeur dan wel met jou, mocht ik er niks aan vinden, kunnen we altijd wat anders gaan doen 😉

Een tijdje terug las ik een stukje op internet over je, dat je graag een gezin zou stichten. Dat je vaak wel vriendinnetjes hebt, maar de ware gewoon nog niet bent tegengekomen. Een bekend probleem, daar loop ik zelf ook tegenaan. Ik bedoel, een beetje daten enzo is allemaal wel leuk en ik hoef echt niet dit jaar nog kinderen, maar de optie alleen al zou wel leuk zijn. Maar wie zegt dat wij elkaars ware niet zijn?

Ik las in een ander interview dat je vaak naar je hoofd geslingerd krijgt: “waarom wil je met mij daten? Je bent Tygo Gernandt en je kan iedereen krijgen!” Ik denk dan, wat een domme wichten. Oké Tygo is misschien een rokkenjager en houdt van vrouwelijk schoon, maar hé hij jaagt tenminste nog! Dus ik wil met je daten en niet eens omdat je een bekende Nederlander bent, maar omdat je een jager bent. Dat kan ik waarderen in een man.

We hebben alvast een ding met elkaar gemeen: we bloggen allebei! Ik wellicht op een iets frequentere basis dan jij maar lekker belangrijk. We hebben beiden een uitlaatklep in schrijven gevonden. Het feit dat ik even met je flirt via deze blog moet je denk ik dan ook wel kunnen waarderen.

Tygo, we kunnen er lang of kort over lullen maar we weten het pas bij de eerste date. Bel je me? Dan zetten we een Nederlands filmpje aan en zien we wel wat er van komt.

XOXO Mickey

P.S. Lees hier Tygo zijn blogs: http://www.tygogernandt.nl/news

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: