Vlog: Manuel Broekman in zijn Joggingbroek

Ik hoop dat je wat tijd over hebt want het is uiteindelijk een epistol/tirade geworden van bijna 10 minuten. Bloggen is dood zeggen ze en vloggen is in. Dus ik doe een keer bij wijze van test mee aan het vloggen. Ik vertel je in mijn dagelijkse ritje onderweg naar mijn werk over mijn uitstapje naar het Guilty Pleasure Festival…. En daar kwam ik perongeluk terecht bij Geiza en Manuel. Nou en daar heb ik wel wat over te vertellen….. Zie hier trouwens nog mijn blog over Manuel Broekman uit 2015…

 

Ik ben heeeeeeeel benieuwd wat jullie er van vinden!! Moet ik maar gewoon blijven bloggen, of moet ik vaker in de camera mijn verhaal doen?

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: