Who you are

Dit nummer is even in navolging op mijn laatste blog ‘het plan’ Sowieso ben ik fan van Jessie J, een artiest die écht kan zingen, live met haar band maar ook A capella. En sommige mensen vinden het misschien hier en daar wat schreeuwerig, maar dat geeft niks vind ik. Ik houd er wel van. Daarnaast schrijft Jessie J ook nog eens haar eigen nummers (en veel nummers voor andere artiesten). Maar goed dit nummer is voor mij zo bijzonder omdat ze eigenlijk zingt dat ze probeert perfect te zijn, maar dat dat niet lukt en dat dat eigenlijk niet erg is. Dat we onszelf niet moeten verliezen wanneer we ons weer proberen te confirmeren aan wat we denken dat de maatschappij van ons verwacht. En dat is natuurlijk waar ook “het plan” over ging. Ik probeerde mijn leven strategisch in te richten en te leven volgens het boekje, terwijl ik daar eigenlijk helemaal niet gelukkig van werd. Ik vergat te genieten! Dit nummer is een mooie reminder om maar vooral jezelf te blijven!

Sometimes it’s hard, to follow your heart.
But tears don’t mean you’re losing, everybody’s bruising,
There’s nothing wrong with who you are!

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: