Winactie: Lieve Sophie

Het is alweer een tijdje geleden dat er een winactie op de site is geweest. Zelfs toen ik begin dit jaar de nieuwe layout van mickeytalks live heb gezet heb ik helemaal niks weggegeven! Een beetje flauw toch?

Maar heel binnenkort kunnen jullie weer iets nieuws verwachten en dat wil ik graag vieren!Mijn lieve en beste vriendin Sophie komt namelijk ook voor Mickeytalks bloggen! En niets is zo fijn om te kunnen partneren met je bestie! Sophie blogt in de nieuwe categorie: “Lieve Sophie”. Een groot onderdeel van de meeste vriendschappen is naar elkaar luisteren en elkaar advies geven wanneer we het even niet meer weten. En ik mag graag klankborden bij Sophie, juist omdat we zo verschillend zijn nekijken we situaties vanuit verschillende invalshoeken en dat levert weer goede gespreksstof op die we in blogvorm met jullie willen delen!

Maar terug naar de winactie! Zowel Sophie als ik zijn vergroeid met onze telefoontjes. Zij met haar Iphone en ik met mijn China phone. Dus toen ik benaderd werd door hoesjes-outlet.nl voor een samenwerking was ik meteen enthousiast.

De naam verklapt het uiteraard al, ze verkopen de leukste telefoonhoesjes voor allerlei verschillende mobieltjes waaronder hoesjes voor de Iphone 7. Maar ze hebben ook andere accessoires zoals powerbanks, sportbanden en kabels.

Wat kun je winnen?

Een waardebon t.w.v. 30 euro

Wat moet je doen om te winnen?

– Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres waarin staat dat je meedoet

– Like de Facebookpagina van hoesjes-outlet.nl

– Like de Facebookpagina van Mickeytalks.nl

Dus grijp je kans en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar! En houd de site goed in de gaten voor de nieuwe blogs van Sophie

Je kan tot woensdag 2 augustus meedoen, de winnaar krijgt reactie per mail.

Update 02-08-2017: doordat er iets mis is gegaan op de site moest ik helaas een backup terug zetten. Een aantal reacties zijn daardoor verloren gegaan. De winactie is met een week verlengd tot woensdag 9 augustus.

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

17 Comments

  • Nova
    7 augustus 2017 11:44

    Super Leukk Ik doe zeker mee ❤️ Ben trouwens van het kanaal Novaatje 😀

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: