*Winactie* Mickey is jarig!

Wow!! Mickeytalks.nl (en dus mijn alter ego Mickey) bestaat alweer 1 jaar!! Het voelt alsof ik nog maar net begonnen ben met bloggen. Dat komt misschien ook omdat ik niet zoals veel bloggers elke dag blog, maar alleen wanneer ik wat te melden heb. En soms is dat heul veul en soms is dat iets minder…..winactie mickey 1 jaar

Desalniettemin is het een verjaardag en verjaardagen moeten gevierd worden!! Daarom organiseer ik samen met webshop telefoonhoesjestore.nl een super leuke winactie! Ik ben zoals jullie welllicht wel weten echt mega verslaafd aan mijn telefoon (een Iphone 5s). Aan anti-verslavings acties zoals ’s avonds je telefoon uitzetten of een week lang geen mobiel meenemen daar begin ik niet aan. Ik kom er eerlijk voor uit: ik ben een mobiel-o-holic.

Omdat mijn telefoon dus bijna heilig is, bescherm ik deze altijd met een leuk hoesje. Wat een uitkomst dat dé webwinkel voor gsm hoesjes samen met mij een leuke prijs wil weggeven om het 1 jarig bestaan van Mickey te vieren. Zelf heb ik dus een Iphone 5s en laten ze daar nu ook hele leuke Iphone 5s hoesjes voor hebben! Binnenkort mag je dus ook een review verwachten van een nieuw en kek hoesje! Niet getreurd als jij een ander mobieltje hebt, telefoonhoesjestore.nl verkoopt voor heel veel verschillende mobieltjes leuke hoesjes zoals voor de Samsung Galaxy S6 hoesjes en de hele nieuwe Samsung Galaxy S6 edge plus hoesjes

Wat kun je winnen?

Een tegoedbon t.w.v 20 euro om te besteden bij Telefoonhoesjesstore.nl

Wat moet je doen om te winnen:

– Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres waarin staat dat je meedoet

– Like de Facebookpagina van Telefoonhoesjestore.nl

– Like de Facebookpagina van Mickeytalks.nl

Je kan tot vrijdag 25 maart meedoen, de winnaar krijgt reactie per mail.

Volg jij mickeytalks al? Klik op onderstaande Social media om Mickey te volgen!

Facebook

• Twitter

• Instagram

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

11 Comments

 • Zjac
  8 maart 2016 09:18

  Tuurlijk doen wij mee met je winactie ;)! Zjaccan@gmail.com

 • Merel
  8 maart 2016 09:41

  Natuurlijk doe ik ook mee! Maar dan vind ik dat we Mickey’s verjaardag ook met bubbels moeten vieren ????

 • Hanneke
  15 maart 2016 16:01

  Leuke actie Mickey, ik doe mee!!
  Ik ben benieuwd 🙂
  hannekebakker_14@hotmail.com

 • Thuvan
  15 maart 2016 16:05

  Super leuke actie! Ik doe ook mee!

 • nancy van vooren
  15 maart 2016 16:06

  yes ik doe mee
  leuke actie Mickey ik ben fan van je blog 🙂

  • nancy van vooren
   15 maart 2016 16:06

   sorry foutje in mijn email deze is goed
   leuke actie ik ben fan van je blog 🙂

 • Jolanda
  15 maart 2016 22:10

  Leuke actie Mickey! Ik doe mee hoor.
  Je schrijft superleuke blogs, blijf vooral zo doorgaan.
  Op naar je volgende jubileum!

 • Carin
  16 maart 2016 08:24

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Mickey! Wat vliegt de tijd. Maar inmiddels wel “verslaafd” aan je blog. Dus nooit meer een tussenpauze nemen, want dat is “Cold Turkey” afkicken en dat kun je je fans niet aandoen. Leuk idee om te trakteren dus ik doe graag mee aan je winactie.

 • Linda
  20 maart 2016 20:21

  Altijd nieuwsgierig naar jouw avonturen. Doe zeker mee met de winactie.

 • Melissa
  21 maart 2016 18:57

  Gefeliciteerd!

 • Jolanda
  31 maart 2016 14:54

  Hoi Mickey,
  wat leuk dat ik gewonnen heb!
  Ik ben helemaal blij, want mijn telefoonhoesje is écht aan vervanging toe en de lokale Turkse meneer op de markt, heeft alleen een saai zwart hoesje voor mijn telefoon.
  Ik wacht met smart op mijn prijs en laat het weten wat ik heb gekozen.
  Groetjes Jolanda

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: