Zakelijk flirten met Humberto Tan

Lieve Humberto,

Ik weet ook wel dat je al 100 jaar gelukkig getrouwd bent en echt niet zit te wachten op een extra vrouwtje voor erbij. Inmiddels ben je uitgegroeid tot Nederlands favoriete talkshowhost van onbesproken gedrag. En ondanks dat wij vrouwen zeggen dat we op badboys vallen, willen we stiekem allemaal de hardwerkende man in pak met de charmantste glimlach op aarde. Een glimlach die alle damesharten doet smelten, maar die wel iedere avond naar huis gaat naar dezelfde liefhebbende vrouw.

Humberto Tan

“En omdat jullie nu alletwee vakantie hebben zal ik jullie er even op wijzen zodat jullie me als eerste kunnen vragen als nieuwe tafeldame. Ik ben pittig, niet op mijn mondje gevallen, heb een spectaculaire kijk op de wereld en overal een mening over.”

 

Maar goed, focus Mickey! Ik flirt om zakelijke redenen! Ik heb vorige week namelijk een klein succesje gehad met mijn iets minder zakelijk flirt aan Gijs Staverman. Ik weet niet of je sidekick Luuk van RTL Late Night het al heeft opgemerkt maar langzaam maar zeker wordt ik the next big thing op internet. En omdat jullie nu alletwee vakantie hebben zal ik jullie er even op wijzen zodat jullie me als eerste kunnen vragen als nieuwe tafeldame. Ik ben pittig, niet op mijn mondje gevallen, heb een spectaculaire kijk op de wereld en heb overal een mening over.

Na mijn mislukte flirt met Linda de Mol dacht ik even dat het niet voor mij was weggelegd, het grote succes bedoel ik dan. Ik weet ook wel dat roem niet komt door achterover te leunen en te wachten tot er iemand met een de deal van je leven langskomt. Je moet er hard voor werken! Het is jou ook niet aan komen waaien. En een beetje flirten hier en daar valt in jouw optiek misschien niet onder het credo hard werken maar sommige flirts of blogs Humberto, moeten echt uit mijn tenen komen. Dan voelen ze echt als bevallingen. Het is helemaal niet makkelijk om schrijfster te zijn.

Trouwens even iets compleet anders, ik heb een aantal jaar geleden over je gedroomd! Nog voor je dagelijks op tv was met Late Night. Toen presenteerde je denk ik nog een of ander voetbal of sportprogramma dat ik echt niet keek. En toch was je daar Humberto…. Uit het niets! En tjonge de dingen die je toen deed……..

Maar ik dwaal weer af. Het punt is dat ik als blogster mijn hoofd boven water probeer te houden. Naast alle beauty en lifestyle blogs van 20 jarige meisjes… En dat doe ik dus door te flirten met bekende Nederlanders. Vond ik zelf nogal briljant, maar ik ben ook al lezers tegengekomen die het iets minder briljant vinden. Die vinden me aandachtsgeil en denken dat het mijn levensmissie is om een BN’er in mijn bed te krijgen….

Oké misschien overdrijf ik hier en daar een beetje en ben ik misschien niet de next best thing… Maar ik kon het toch niet laten om even met je te flirten Humberto. Gewoon om even te laten weten dat ik je leuk vind en het gaaf vind wat je doet. En wie weet komen we elkaar nog wel eens tegen in de toekomst…. In mijn talkshow. (onder het mom van: They say I dream too big, I say they think too small!)

-XoXo Mickey

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: