Zakelijk flirten met Linda

Lieve Linda,

Alles wat jij aanraakt veranderd in goud. Ik zou dus wel stom zijn om niet met je te flirten. Zakelijk bedoel ik dan he? Zakelijk flirten, een soort sollicitatie als je wil. Ik zal me even voorstellen: Ik ben Mickey, 29 jaar, beginnend blogster en volleerd single. En ik hoor je denken, dat klinkt bekend, daar was al een serie van en die meid schreef columns en er zijn ook al 2 films over gemaakt. Uitgemolken concept dus. Maar hoor me even aan. Want Seks and the City is een serie uit de jaren 90. Toen ontmoette je gewoon nog mensen op straat, in de supermarkt of in de kroeg. Nu, anno 2015, werkt dat niet meer zo. En dat levert genoeg materiaal op voor een compleet nieuwe serie, columns en films.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Je hebt duidelijk mijn blogs nog niet gelezen want ik heb nog geen belletje van je gehad. “

 

Je hebt duidelijk mijn blogs nog niet gelezen want ik heb nog geen belletje van je gehad. Ik snap het ook wel ik heb nog geen honderdduizenden volgers en er is nog niemand in Hilversum die me heeft opgemerkt. Maar dat geeft niet, ik wijs je graag even op mijn hi-la-ri-sche blogs. Ik heb al genoeg materiaal om in ieder geval 1 seizoen mee te vullen. De overige 9 seizoenen schud ik later nog wel uit mijn mouw. Ik zit dus feitelijk op een goudmijntje Linda! Een onontdekt pareltje tussen een hele hoop shitzooi op internet. Want om heel eerlijk te zijn komen de food, healthy living, reis en make-up blogs mijn neus uit.

Het verbaasd me eigenlijk dat ik nog geen eigen serie heb. Ik bedoel de Roelvinkjes, Barbie, Andy & Melissa, Jokertje, Britt & Ymke en ga zo maar door, zij hebben een serie en IK niet? Luister ik wil niet beweren dat mijn leven zo interessant is ofzo maar als mensen naar Dave Roelvink willen kijken en luisteren, dan moet ik toch zeker wel een kijkcijferkanon zijn. (Over Dave heb ik ook een blog geschreven… ik wil verder geen reclame maken ofzo.)

Weet je trouwens wat me het allerleukste lijkt? Dat je als BN’er mee mag doen aan al die idiote spelletjes! Ik kan niet wachten tot ik hysterisch mee kan doen met ‘Ik hou van Holland’, in de schuine scène sta van ‘Alles mag op vrijdag’, of samen met Paul de Leeuw andere BN’ers belachelijk kan maken in ‘Ranking the stars’. Voorderest hoef ik geen BN’er te worden hoor, ik zit niet te wachten op foto’s van mezelf als ik net uit mijn bed kom in de nieuwste Privé.

Ik dwaal af. Laten we klein beginnen. Wat dacht je van een gastblog op de website van Linda? Of gewoon in je blad? Of gewoon een vaste column? Of bundelen we de columns en maken we er een boek van? Of zullen we gewoon de serie opnemen? Of zullen we een script schrijven voor een film? Of wat dacht je van een trilogie?

Bel je me?

X0X0 Mickey

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

2 Comments

  • Foefje
    12 april 2015 13:45

    Als ze nu niet belt Mickey, weet ik het ook niet meer! Linda is gek als ze niet ingaat op jouw aanbod. Want ik weet zeker, ik zit aan de buis gekluisterd als jouw serie op primetime te zien is op tv! X

  • kiko
    12 april 2015 21:08

    Kan niet anders dan dat je uitgenodigd wordt Mickey. Wanneer belt de Mol?

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: